Sådan sammenligner du DSL-planer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hastighed

Den første ting at overveje er DSL-hastigheden. De fleste DSL-planer tilbyder downloadhastigheder fra ca. 1 megabyte per sekund (mbps) til ca. 20 Mbps. Nogle planer giver mere eller mindre fart, idet planer med mere hastighed er udbredt, fordi ingen ønsker, at hendes internettjeneste skal være langsom.

Pris

DSL-udbydere har altid specialtilbud / kampagner, især for nye kunder, men salgsfremmende priser varer kun i bestemte perioder. Planlæg priser, salgsfremmende eller regelmæssige, varierer afhængigt af udbyderen, men fra oktober 2010 begyndte de på omkring $14,99 til $19,99. Planer med bedre funktioner steg i trin på $5 til $10.

Bundling

Bundling DSL-planer med andre tjenester er en effektiv måde at spare penge på, men bundtpriserne er ofte salgsfremmende og varer kun i en vis periode. AT u0026 T og Verizon er eksempler på DSL-udbydere, der har tilstedeværelse på tværs af USA og bundne DSL-planer med f.eks. Hjemmetelefon, trådløs telefonservice og tv-tjeneste.

Kundeservice

Kundeservice er vanskelig at sammenligne, fordi alle DSL-udbydere siger, at de stræber efter 'fremragende' kundeservice. Den bedste måde at sammenligne kundeservice på er at spørge venner, familie eller kolleger, hvad deres erfaringer har været med en DSL-udbyder, du er interesseret i.

Kontrakter

Kontrakter er et andet sammenligningspunkt, fordi folk ' s liv ændrer sig altid. Kontroller, om DSL planlægger at du overvejer at have kontrakter. Og når du spørger folk om kundeservice fra deres DSL-udbyder, spørg, om det var nemt at afbryde deres service, hvis de skulle. DSL er en moderne standard, når det kommer til internet service. Når du ved, hvilke udbydere af digitale abonnentlinjer der er tilgængelige i dit område, er der nogle få fælles kriterier for at sammenligne deres DSL-planer.