Sådan skifter du en hjemmecomputer til en opkaldsinternetserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et CAT5-, CAT5e- eller CAT6-netværkskortkabel til uplink-porten på en arbejdsgruppeomskifter.

2.

Klik på ' Start '-knappen, vælg' Kontrolpanel 'og vælg' Se netværksstatus og opgaver ', der er placeret under afsnittet' Netværk og internet '.

3.

Vælg' Skift adapterindstillinger 'link, højreklik på ikonet for opkalds netværkstilslutning og klik på' Egenskaber 'i den menu, der vises.

4.

Vælg fanen' Deling 'i vinduet der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computer' s internetforbindelse 'boks og også markere afkrydsningsfeltet' Opret et opkald, når en computer på mit netværk forsøger at få adgang til internettet '.

5.

Marker afkrydsningsfeltet 'Netværk', og klik derefter på afkrydsningsfeltet 'Fil og printerdeling til Microsoft Networks', klik for at fjerne afkrydsningsfeltet 'Client for Microsoft Networks' og vælg derefter 'OK' -knappen. Computeren er nu klar til at levere internetopkald til nogen computer, der forbinder det lokale netværk gennem arbejdsgruppeomskifteren.

Microsoft Windows 7 indeholder en funktion kaldet internetforbindelse deling, der gør det muligt for en enkelt computer at fungere som en server for at dele en internetforbindelse med andre computere. Hvis du har en enkelt opkaldsforbindelse og mere end en computer, der kræver internetadgang via denne forbindelse, kan internetforbindelse deling give løsningen.