Sprint Compass 597 Specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Sprint Compass 597 er et utrolig kompakt USB-trådløst modem, der er mindre end en tomme tykt og to inches langt, der tilbyder højhastighedstilslutning, hvor som helst du går. Den understøtter både Windows og Mac notesbog, samt stationære computere og passer til enhver computer opsætning. Installation er let, da softwaren er inkluderet på modemet. Du kan også øge ydeevnen og signalstyrken ved at tilføje en ekstern antenne.

Netværk

Compass 597 fungerer på både CDMA og EVDO-netværk, med adgang til 3G, hvor det er tilgængeligt. CDMA-netværk (code-division multiple access) fungerer på de nyere 2G og 3G-trådløse signaler, der almindeligvis anvendes sammen med mobiltelefoner. EVDO (Evolution Data Only / Evolution Data Optimized) netværk er designet specielt til mobilt bredbånd. Modemet kan håndtere hastigheder på op til 3,6 megabit per sekund (Mbps), hvor signalstyrken er stærkest.

Interface

Kompasset leveres med 'Sprint SmartView', et forbindelsesværktøj, der viser en række statistikker vedrørende forbindelsen , herunder signalstyrke, netværkstype og mængden af ​​downloadede og uploadede data. Denne sidste funktion er nyttig til sporing af brugen til de månedlige højhastighedsplaner, der tilbydes af Sprint. Overageafgifter opgøres ret hurtigt, så du holder øje med, at din månedlige brug kan betale betydeligt i det lange løb.

GPS

En af de bedste funktioner, som Compass tilbyder, er indbygget GPS-kapacitet. Du skal blot aktivere tjenesten og foretage en søgning efter hvad du måske søger, hvad enten det er en bestemt adresse eller nærmeste fastfood restaurant. GPS-tjenesten er ikke indbygget i programmet, men lancerer Google Maps med dine koordinater, der allerede er fyldt ind i ' til 'sektion for at søge retninger.