Wireless G Range Expander Instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Anbring et badehåndklæde på et bord. Hold USB Wi-Fi-adapteren med stikket nedad. Indsæt spidsen af ​​den fladskårne juvelerens skruetrækker i sømmen mellem adapterens for- og bagside i øverste venstre hjørne. Træk op på spidsen for at adskille sagerne fra hinanden. Gentag denne procedure øverst til højre, nederst til venstre og nederst til højre.

2.

Træk forsiden af ​​bagagerummet. Fjern printkortet bagfra. Placer printkortet på badehåndklædet. Bortskaf forsiden og bagsiden i skraldespanden.

3.

Placer den cirkulære AC-grill på badehåndklædet med den flade side nedad. Klem tangens kæber omkring en af ​​trådstængerne nær midten af ​​grillen. Vrid tangen for at bøje stangen udad.

4.

Skub USB-stikkets ende af Wi-Fi-adapteren gennem det mellemrum, der er skabt ved at dreje stangen. Stop med at skubbe adapteren, når den er en tredjedel af vejen ind i grillen. Klem tangens kæber rundt om den snoet stang. Vrid stangen tilbage til sin oprindelige position, så den sikrer adapteren i grillen.

5.

Placér en strimmel af elektrikerens tape på den ene side af grill. Slip enden ned med fingrene. Kør strimlen af ​​elektrikerens tape til den anden side af grillen. Glat enden ned med dine fingre. Skub elektrikerens tape, der sidder direkte over adapteren, og smid båndet på adapterens top.

6.

Slap toppen af ​​en pelshænger af med kæberne af en tænger.Udstryk pelsbøjlen med dine fingre. Skær en fod lang længde af pelshængetråd med trådskærerne. Bortskaf det overskydende kappebøjle i affaldet.

7.

Mål i 3 tommer fra hver ende af frakkehængetråden. Bøj køleledningskablet ved 3-tommers mærket i hver ende i 90 graders vinkel med tangen.

8. < / p>

Skru antennen væk fra bagsiden af ​​den trådløse 'G' -router. Sæt antennen væk for opbevaring.

9.

Slut den ene ende af en USB-extender kabel til USB-stikket i slutningen af ​​adapteren. Stik den anden ende af USB-forlængerkablet i USB-porten på bagsiden af ​​den trådløse 'G' -router.

10.

p> Sæt krogen i den ene ende af strømpebåndet i et hjørne af AC-grillen. Hæk krogen i den anden ende af strømpebandet e på en kant af bordet eller skrivebordet, som den trådløse 'G' -router sidder på - jo højere kanten bruger krogen, desto bedre.

11 slutningen af ​​Wi-Fi-adapteren mod de trådløse enheder, der bruger den trådløse 'G' -router for at få adgang til det trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

< li> USB-Wi-Fi-adapteren skal også bruge 'G' -teknologien - en USB-Wi-Fi-adapter med 'N' -teknologien fortsætter med at fungere som om den var 'G'. En trådløs router, der bruger 'G' Wi-Fi-teknologien, har et begrænset transmissionsområde sammenlignet med en router, der bruger 'N' Wi-Fi. For at udvide transmissionsområdet for den 'G' trådløse router skal du udskifte den vedlagte antenne med en ekstern retningsmæssig hjemmelavet model, der bruger en parabolskål. Der er behov for et par hardwareforsyninger sammen med varer fra en elektronikbutik eller en hobbybutik. Der vil også være behov for nogle få fælles husholdningsværktøjer. Voksenovervågning, hvis et barn er involveret i processen, foreslås, da hardwareværktøjer vil blive brugt.