Anvendelse af DSL-mikrofiltre

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et mikrofilter, også kendt som et DSL-mikrofilter, bruges til at installere DSL Internet-service i en telefon. Det fungerer til at filtrere forstyrrelsen fra DSL signalerne til standard telefonlinjer og udstyr. DSL er en altid-on internetforbindelse, der er i stand til hastigheder på op til 3 Mbps. Det kræver et specielt modem og i nogle tilfælde et mikrofilter.

Eliminer interferens

Den primære funktion af et DSL-mikrofilter er, at DSL-signalet og telefonudstyret kan fungere sammen. Filteret sikrer, at du er i stand til at modtage telefonopkald, samtidig med at du holder din internetforbindelse. Filteret skal bruges på hver linje, der kommer ind i huset fra væggen.

Separat digital og analog

En tekniker kan besøge dit hjem og installere separate analoge og digitale linjer for at adskille DSL- og telefontjenesten. Nedgangen er, at den normalt inkluderer et gebyr og er vanskeligere at binde. Splitteren gør arbejdet, fordi det tager et signal, der kommer ind i hjemmet og opdeler det for dig. Filtrene skal også bruges til at adskille frekvenserne på fax- og telefonsvarere.

Organisation

Med mikrofilteret kan du også holde dine linjer organiseret. Splitteren kan bruges som en dobbelt enhed, opsplitning til en telefon og et modem separat. Der er også singler, der går til en enhed, såsom en telefonsvarer. Du kan mærke filtre, som gør det muligt at holde DSL'en og de traditionelle linjer adskilt. Prøv at undgå at bruge mere end fem mikrofiltre på en linje, fordi hver splitter forårsager en lille mængde af kvalitet og signal tab.