Asynkron Pluggbar Protokol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Udviklere kan kopiere en eksisterende protokol, som f.eks. HTTP, ændre den og genregistrere den som en ny pluggbar protokol. Et eksempel på en pluggbar protokol er 'ca.'. Dette viser beskrivende HTML-sider, der er gemt på computeren. Denne protokol viste 'om' -teksten, hvis den refererede side ikke blev fundet i tidligere versioner af Internet Explorer (før version 6).

Funktioner

APP'er kan ikke tilsidesætte eksisterende tilgængelige protokoller. HTTP er indlejret i browserens definitionfiler. Du kan dog skrive din egen version, som vil blive aktiveret af et opkald i adresselinjen. Skriv en APP, der hedder XTTP. Du vil stadig være i stand til for at få adgang til HTTP ved at skrive 'http: //' i begyndelsen af ​​en adresse, men du ville få adgang til din nye protokol ved at skrive adressen på et websted, der begynder med 'xttp: //.'

Advarsel

Det ville være ekstremt kompliceret at oprette en alternativ protokol til download af websites. Mange websider kræver en kombination af protokoller, afhængigt af om de indeholder relative, virtuelle eller absolutte links. Du må ikke ignorere disse krav, da de vil medføre 'tilladelse nægtet' fejl, når hver protokol forsøger at få adgang til de samme ressourcer. En asynkron pluggbar protokol (APP) opretter udvidelser til Internet Explorer. Adresselinjen i din browser starter med 'http: //.' Dette viser, at browseren bruger Hypertext Transfer Protocol (HTTP). APPs tilvejebringe andre protokoller til dette rum.