Crimp Pin Removal Tools

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Der er en række produkter, der har flere pin stik. Mange gange er det mere effektivt at udskifte kablet end at erstatte en bøjet stift. Der er imidlertid lejligheder, hvor det er lettere at udskifte en dårlig pin i stedet for kablet. Et eksempel på dette ville være elektroniske billboards. Disse tegn bruger flere multi-pin-forbindelser. Hvis en stift er beskadiget, skal den fjernes, så reparationerne kan foretages. Et værktøj til fjernelse af krympejern skal bruges til at fjerne stiften uden at forårsage yderligere skader på kablet.

Dual Ended

Det dobbelte afløbsværktøj til fjernelse af kniplinger giver teknikken med to forskellige størrelser ender for at fjerne stifter. Dette kan være en stor fordel ved fjernelse af mere end en størrelse krympet pin. Dette gør det muligt for teknikeren at bære færre værktøjer og stadig fuldføre reparationerne. Det dobbelte afløbsværktøj til fjernelse af værktøjsværktøjer virker ved at sætte værktøjet ind i hanens del af stiften, indtil værktøjet er tæt og træk værktøjet ud. Stiften vil komme ud i slutningen af ​​værktøjet med dobbelt ende.

Kontaktfjernelse

Kvinnelige ender af krympede stifter fjernes lettere fra stiften med flere stifter ved hjælp af et værktøj til fjernelse af kontakt. Dette værktøj fungerer på samme koncept som en kil. Enden af ​​værktøjet er indsat i enden af ​​stiftekontakten, og slutningen af ​​værktøjet til fjernelse af kontakt er tændt på. Fortsæt med at tappe, indtil stiften kommer frem på bagsiden af ​​multi-stiftekontakten.

Ekstraktionsværktøj

Der findes forskellige typer stikkontakter. Nogle har flere stifter i stikket, andre kun få. Nogle stik er indkapslet i et plastikhus, og andre er efterladt. Når stifterne på en stiftekontakt udsættes, kan et ekstraktionsværktøj bruges til at fjerne stiften fra stikket. Ekstraktionsværktøjet virker ligner små tang. Det fastgøres til enden af ​​den mandspind, der skal fjernes og trækkes ud af stikket. Den beskadigede stift kan derefter erstattes af den nye stift.