Sådan installeres drivere til en Netgear WRG614

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Netgear WRG614 router til et stikkontakt. Tilslut routeren til modemet ved hjælp af et Ethernet-kabel i internetporten. Tilslut routeren til din computers Ethernet-port.

2.

Sæt installationsguiden til Smart Wizard i din computers optiske diskdrev.

3 .

Klik på 'Opsætning.' Klik på 'Nej', når du får en meddelelse om routeropdateringer. Du kan opdatere routeren senere, når du har installeret routeren helt.

4.

Følg instruktionerne på skærmen på de følgende sider, og klik på 'Næste', når du har indtastet de nødvendige data. Routerinstallationssoftwaren installerer routerdriverne først. Følg de næste instruktioner på skærmen vedrørende konfigurationen af ​​det trådløse netværk, som f.eks. SSID'en i netværket og typen af ​​trådløs sikkerhed, du ønsker at bruge. Når du har gennemført denne guiden, installerer Netgear WRG614 drivere og du kan få adgang til internettet via routeren.

Netgear WRG614 er en trådløs router, der bruger det trådløse G-netværk. Dette netværk tillader hastigheder på op til 54 megabyte per sekund gennem 2,4-GHz radiobåndbredde spektret. Netgear WRG614 har brug for en driver og brugsanvisning, før du kan bruge den på dit hjemmenetværk.