Sådan opretter du et netværk på en AT u0026 T-telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Find de nøjagtige steder i dit hus, hvor du vil placere dine computere og router, men undgå områder med for høj luftfugtighed.

2.

Planlæg den sti, som hver linje vil tage for at køre ledningerne fra routeren til hver computer. Du kan køre kablet langs baseboards eller gennem lofter forudsat at der er plads nok til at manøvrere. Kør ikke noget kabel sammen med elektriske ledninger for at undgå problemer forårsaget af interferens fra magnetiske felter.

3.

Mål afstanden, som hver linje skal tage ved hjælp af et målebånd; Tilføj tre fødder til hver og samlet målene for at få længden af ​​Cat-6-kabel, som du har brug for. Køb Cat-6-kablet, og inklusiv to RJ45 keystone-stik, en RJ45-stikplade og en telefonstikkontakt til hver computer. Tilføj en yderligere RJ45-jackplade og en ekstra stikkontakt til routeren.

4.

Monter telefonens udløbskasser på hver væg, hvor du vil installere et RJ45 netværksstik til hver computer og på væggen, hvor du vil placere routeren. Sæt Cat-6-kablet i stikkontakten og kør det pænt langs den sti, du planlagde tidligere. Efterlad mindst 2 fod kabelgodtgørelse i den ene ende til routeren, og en fod til RJ45-stikket i den anden ende. Fastgør kablet ved hjælp af kabelklammer og gentag samme procedure på alle de linjer, du skal køre.

5.

Fjern en tomme fra skeden af ​​Cat-6-kablet ved hjælp af diagonal tang og rette de fire par snoet ledninger inde. Tag det snap på dækslet på RJ45 keystone jacket, og se det lille diagram oven på jacket, der viser to ledningsordninger. Vælg ethvert ledningsskema, men sørg for at bruge det samme system på alle ledninger, du vil gøre for dette netværk. Udfør denne procedure på alle ender af kabler.

6.

Placer keystone jacket sidelæns på en flad og stabil overflade med hulrummet eller åbningen mod højre. Placer ledningerne parallelt oven på keystone jacket med kablet, der kommer fra din venstre side, de bare ledninger peger til højre, og spidsen af ​​kablet yderside dækker knapt enden af ​​jack'en. Afled hver farvet ledning til dens matchende farvekodede slot efter det valgte farveskema og slå ned ledningerne en efter en ved hjælp af det nedstødningsværktøj, der fulgte med jack'en.

7. overskydende ledning på begge sider af stikket ved hjælp af diagonaltang. Udskift jackens snap-on cover og sæt tændstikket til tavlen på bagsiden af ​​frontpladen. Monter frontpladen på stikkontakten på væggen ved hjælp af en skruetrækker. Gentag denne procedure, der begynder fra trin 6 ovenfor på alle ender af kablet, men brug kun en enkelt frontplade med flere spalter til at montere alle RJ45 keystone jacks på routers side.

8.

>

Slut hver computers patchkabel til den tilsvarende RJ45-stikkontakt. Tilslut routeren til netværkskablerne ved at sætte den ene ende af et patchkabel i hver RJ45-vægstik på routerens side, og den anden ende i en Ethernet-port på bagsiden af ​​routeren.

9. < / p>

Slut den ene ende af en Ethernet-patchledning til netværksstikket bag på modemet, og sæt den anden ende i 'WAN' eller Internet-porten bag på din router. Denne forbindelse gør det muligt for alle dine computere at sende data og signaler til modemet via din router.

10.

Slut den ene ende af en telefonledning (normalt med modemet) i den tilhørende jack mærket 'ADSL' på bagsiden af ​​modemet, og tilslut den anden ende af telefonledningen til telefonstikket monteret på din væg.

Telefonlinjer bringer telefonens strøm og signal til dit hjem, men de kan også fungere som Digital Subscriber Lines eller DSL. DSL bruges til at levere internettet og overføres via de samme kobberledninger, der anvendes af telefonfirmaer som AT u0026 T til at levere grundlæggende telefontjeneste. Telefonkabler, der bærer DSL, er tilsluttet et modem og til din netværksrouter. Computere forbinder til din router for at danne et computernetværk, der kan få adgang til internettet. Opgrader dine færdigheder ved at lære at oprette et computernetværk.