Sådan opretter du forbindelse til Linkstation Quad med iPhone

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn webbrowseren på din computer, skriv derefter IP-adressen til LinkStation Quad og tryk på 'Enter' -tasten. Som standard er LinkStation Quad'ens IP-adresse '192.168 .7.62. '

Log ind på LinkStation Quad ved at indtaste' admin 'i feltet' Brugernavn 'og' Password 'i feltet' Password '. Klik på 'Log ind' for at logge ind i bagenden af ​​drevet.

3.

Klik på 'Webadgang' i venstre side af vinduet og vælg derefter 'Folder Setup.'

4.

Klik på det orange værktøjsikon ud for den mappe, du vil aktivere fjernadgang til, og vælg derefter 'Tillad alle grupper / brugere' og klik på 'Anvend'. < /p>

5.

Open Safari på din iPhone, og indtast dit brugernavn, adgangskode, LinkStation Quads WAN IP-adresse og den mappe, du vil have adgang til i følgende format i adresselinjen: ftp: // brugernavn: password @ ipaddress / folder.Hvis dine indstillinger f.eks. er som følger:

Brugernavn: Tom

Adgangskode: Vindue

LinkStation Quads WAN IP-adresse: 78.68.7.62

Mappe: BillederIndtast: ftp: // Tom: Window@78.68.7.62/Pictures

Tips og advarsler

  • Til Find din IP-adresse på WAN (wide area network), besøg www.whatismyip.com, som viser din IP-adresse.
  • LinkStation Quad er en trådløs netværksharddisk, der kan køre i en Raid-konfiguration. I en Raid-konfiguration kopieres flere harddiske med samme information for at sikre, at hvis et drev fejler, kan dataene på det pågældende drev udtrækkes fra de andre drev. LinkStation Quad giver brugerne mulighed for at logge på og få adgang til deres data fra enhver webbrowser, herunder den mobile Safari-webbrowser, der findes på iPhone. Mens du er tilsluttet drevet via din iPhone, kan du streame musik og videoer, dele billeder og endda se Microsoft Office- og PDF-dokumenter.