Sådan opsætter du SonicWALL SSL-VPN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på dit netværkssikkerhedsprogram via webgrænsefladen. Gå til fanen 'Interfaces' og klik på 'Configure WAN'. Kontroller 'HTTPS' -indstillingerne under både 'Management' og 'User Login' i fanebladet WAN-konfiguration 's' Generelt '. Klik på' OK ', når du er færdig.

2.

Klik på fanen 'SSL VPN' på venstre side af skærmen og klik på fanen 'Client Settings'. Klik på linket 'WAN' under denne menu. Indtast start IP og slut IP for din SSL VPN Client Adressekort. Dette vil direkte afspejle det, du allerede har oprettet på dit netværkssikkerhedsapparat til LAN'et. Klik på 'Standard DNS-indstillinger', medmindre du har brug for en anden DNS-server, for at udfylde feltet 'DNS Server 1' med din nuværende DNS Indtast navnet på din 'UserDomain' i det relevante tekstfelt. Klik på 'Accept' for at gemme alle dine præferencer. Klik på 'OK', når bekræftelsesmeddelelsen kommer op.

3.

Klik på fanen 'Lokale brugere' på venstre side af konfigurationssiden. Klik på knappen 'Tilføj bruger ...' for at oprette en ny bruger. Konfigurer brugerens navn og adgangskode under 'Indstillinger 'fanebladet. Klik på fanen 'Grupper' og tilføj eventuelle grupper, som brugeren har brug for at være en del af for hver organisation eller tilladelser. Sørg for at du tilføjer brugeren til gruppen 'SSLVPN Services'. Klik på fanen 'VPN Access' og tilføj brugeren til 'X0 Subnet' -netværket. Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer og afslut dialogboksen Tilføj bruger. Tilføj eventuelle yderligere brugere, du måtte have brug for på din SonicWALL SSL-VPN.

4.

Log ud af administrationens panel for netværkssikkerhedstjenester for at vende tilbage til login-siden. Klik på linket nederst til højre i dialogboksen, der peger på SonicWALL Virtual Office. Indtast brugernavnet og adgangskoden, du indtastede, og klik på 'Log ind' for at få adgang til SonicWALL Virtual Office. Download og installer den leverede NetExtender-applikation. Dobbeltklik på NetExtender-ikonet i systembakken, når installationen er fuldført.

5.

Indtast SSL-VPN-serverens IP-adresse, dit brugernavn, adgangskode og domæne Klik på 'Connect' for at starte NetExtender. Når du ser 'Connected' i Status-delen af ​​NetExtender-dialogen, vil du kunne få adgang til delte ressourcer på SSL-VPN.

SonicWALL tilbyder en række tjenester og netværksenheder, der giver mulighed for nem konfiguration og vedligeholdelse af en lang række netværkstjenester. Ved hjælp af SonicWALLs netværksapparater kan du nemt oprette og sikre SSL VPN-forbindelser til dit lokale domæne.Dette gør det muligt for dig at dele netværkede dokumenter og ressourcer på en sikker måde over det offentlige internet. Den webbaserede brugergrænseflade og administration panel gør tilføjelsen af ​​brugere og konfigurationen af ​​SSL VPN en simpel opgave i forhold til andre sikre VPN-løsninger.