Sådan overvåger du en internet båndbredde router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

BitMeter II er et gratis, open source båndbreddeovervågningsprogram, der kan downloades på computersystemer, der kører Windows, Mac OS X og Linux operativsystemer. BitMeter II præsenterer din båndbreddeforbrug i et let grafisk format. BitMeter II indeholder nyttige overvågningsfunktioner som upload og download båndbredde brug; statistikker der beskriver din daglige, ugentlige og månedlige båndbreddeforbrug; og muligheden for at få vist din båndbreddeforbrug på afstand.

2.

SkoobySoft er et gratis program til overvågning af åben båndbredde, der kan downloades på computersystemer, der kører Mac OS X operativ system. SkoobySoft kan prale af funktioner, der giver dig mulighed for grafisk at holde styr på din båndbreddeforbrug på tre måder: i et bytes-format / bytes-format, de anvendte og resterende megabyte og båndbredden tilbage. SkoobySoft overvåger også dit daglige båndbreddegodtgørelse, det gennemsnitlige daglige forbrug og det akkumulerede båndbreddeoverskud.

3.

Bandwidth Monitor er et betalt båndbreddeovervågningsprogram, der kan downloades på computersystemer, der kører Windows 98 / ME / NT / 2000 / XP-operativsystem eller en nyere. Bandwidth Monitor giver dig mulighed for at se din brug af båndbredde i realtid og har en lille realtidslinje i din Systray, og du kan eksportere dine båndbreddebrugslogger i forskellige formater.

Tips og advarsler

  • Justering af dine muligheder for service og / eller underretning i din båndbreddeovervågningssoftware for at advare dig via e-mail om en mulig overage vil hjælpe dig med at spare penge i de ekstra gebyrer, der opkræves for båndbreddeoverlejringer .
  • Dagene med ubegrænset internetforbrug forsvinder hurtigt takket være nogle internetudbydere, der opkræver båndbreddeforbrug. Det er blevet vigtigt at spore din brug af internettet for at holde dine internetudgifter under kontrol.    Overvågning af din båndbredde er løsningen på at holde omkostningerne lave, og det er nemt at Spor din brug med en båndbreddemonitor installeret på din stationære computer. Båndbredde skærme giver dig mulighed for visuelt at overvåge din båndbredde forbrug, og de kører bekvemt i baggrunden uden at forstyrre din almindelige computerforbrug.