Sådan sammenligner du internetadgangspriser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Typer

Internetadgang er tilgængelig via flere forskellige medier, hvoraf de mest almindelige er telefonlinje, fiberoptisk kabel og satellit. Opkaldsadgang via telefonlinjer er for det meste blevet erstattet på grund af krav fra nutidens medierige internetindhold. De fleste vil gerne vælge internetadgang med høj hastighed (eller bredbånd).

Funktion

Dial -hastigheder varierer fra 14,4 til 56 kilobiter per sekund. Bredbåndshastigheder over satellit-, kabel- og DSL-telefoner (dedikeret servicelinje) starter omkring 10 gange den maksimale hastighed for opkald og kan komme op til flere megabits per sekund , selvom de hurtigste linjer kommer med en højere prislapp. Sørg for at sammenligne planer, der annoncerer sammenlignelige hastigheder, og vær opmærksom på, at disse hastigheder ofte er en maksimal opnåelig overførselshastighed, og ikke den, du får hele tiden. Ingen internetadgangsteknologi er perfekt. Satellitsignaler kan blive påvirket af dårligt vejr, og telefon- og kabellinjer er udsat for skader fra isstorm og faldende træer. Når det er sagt, er dagens internetforbindelser alle sammenligneligt pålidelige.

Priser

Priserne for internetadgang starter så lavt som $5 per måned til opkald og når op til $100 per måned for de hurtigste bredbåndslinjer. Rabatter er normalt givet til nye kunder og til dem, der tilmelder sig årlige kontrakter, i stedet for at betale måned for måned. Når du gennemser en internetudbyderes priser, skal du sørge for at se modemudlejningspriser, installations- og installationsafgifter og gebyrer for teknisk support. Hvis du tilmelder dig en plan, der tilbyder et bestemt antal timer internetadgang pr. Måned, skal du være opmærksom på, at du normalt bliver opkrævet af en internetudbyder for at overskride din månedlige kvote. Hver dag bliver internettet mere en del af livet i Amerika. For at imødekomme den stigende efterspørgsel konkurrerer flere og flere internetudbydere (ISP'er) for din virksomhed. For at sammenligne priserne på internetadgang skal du være opmærksom på nogle få nøgleoplysninger for at hjælpe med at vade gennem alle de tilgængelige muligheder.