Sådan skjuler jeg min computers IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem hvilken metode, der skal bruges til at skjule din IP-adresse. Den mest almindelige måde, hvorpå folk vælger at gøre dette, er ved at bruge en proxyserver, som kan opnås på en række måder. Proxyen fungerer ved at tillade adgang til internettet via en indirekte metode for at holde computerens bruger identitet halvprivat.

2.

Vælg et af proxywebstederne Du kan surfe på internettet. (Se Ressourcer for indstillinger.) Proxify giver dig mulighed for at gennemse og vælge flere muligheder, f.eks. fjernelse af dine cookies, annoncer og scripts. Det tilbyder også en premium version. Ny Hider er en tilgængelig tjeneste, der tilbyder grundlæggende browsing muligheder. Det er begrænset, da det ikke giver nogen ekstra indstillinger til at ændre. Masking af IP-adressefunktioner svarende til New Hider, så du får en grundlæggende browseroplevelse bag en proxy.

3.

Installer en proxyserver-software. Nedgangen til disse er, at du skal foretage en engang køb af produktet eller betale et årligt gebyr for at bruge dem. Men de tilbyder normalt flere muligheder end gratis tjenester og er også ret hurtigere. GhostSurf er et af disse programmer, der giver dig mulighed for at surfe internettet anonymt. Den vigtigste metode, som GhostSurf opnår dette er ved at kryptere dine IP-oplysninger, når du kommunikerer med websteder. Anonymizer er et andet program, der fungerer som en proxy. Det fungerer som en gateway mellem din computer og hjemmesiden. Det er en mægler, der serverer for at holde din identitet privat. Hide-My-IP sender en falsk IP-adresse til hjemmesiden, der maskerer din identitet til alle websteder, du besøger.

Tips og advarsler

  • Ingen narre- Der findes bevismetode for at holde din identitet helt privat på internettet. En proxy hjælper med at holde din identitet privat.
  • En IP-adresse tildeles til alle enheder, der forbinder til internettet. IP-adressen vises i formatet af fire forskellige tal, med maksimalt tre cifre på hvert sted adskilt af perioder. IP-adresser bruges til at identificere enheden og er også en indikation af hvilket generelt område enheden er placeret i. En statisk IP-adresse er en, der aldrig ændres, mens en dynamisk IP-adresse ændres ofte, fordi adressepoolen til sidst løber ud. Folk vælger at skjule deres IP-adresse primært for privatlivets fred.