Sådan tillader du flere forbindelser til fjernskrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' på proceslinjen i Windows. Klik på 'Kontrolpanel' for at åbne dit hovedværktøjsvindue. Klik på 'System og vedligeholdelse', og klik derefter på 'System' for at få vist systemindstillingerne.

2.

Klik på 'Fjernindstillinger.' Dette viser alle indstillingerne for fjernskrivebordet til din computer i det åbnede vindue.

3.

Klik på 'Tillad forbindelser fra computere, der kører enhver version af Remote Desktop' i 'Remote Desktop 'i det åbne vindue.

4.

Klik på' OK 'knappen for at gemme dine indstillinger. Dette muliggør fjernskrivebord og lader flere forbindelser åbne fra dine eksterne computere.

Et praktisk værktøj i nyere versioner af Microsoft Windows giver Remote Desktop dig mulighed for at styre et andet Windows-skrivebord fra en fjernplacering. Dette gør det muligt for brugeren at arbejde med applikationer og filer på en anden netværkscomputer ved at åbne et terminalvindue, der viser fjerncomputerens skrivebord. For at tillade flere desktopforbindelser ad gangen skal du aktivere softwaren og give enhver bruger en fjernbetjening Desktop applikation til at forbinde.