Måder at forberede Tenderloaks Steaks

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Et ømt og eftertragtet stykke kød, mørbrad kommer fra oksekød, lam, svinekød, svinekød og mange andre. Det er let at forberede på mange måder og sætter tempoet til et lækkert måltid, uanset om det er tilfældigt eller formelt. Det er nemt at kende tilberedning af mørbrad af enhver art, og ved at vide forskellige måder at gøre det giver dig mulighed for at blænde dine venner og elskede med din kulinariske dygtighed.

Broiling

Broiling mørbrad giver det en sprød, brunet yderside og et ømt, saftigt indvendigt. Det giver dig mulighed for at forsegle smagen, mens du koger den på høj varme. muligheden for at gnide mørbradene med knuste urter som salvie, dragon og rosmarin og knust havsalt for at forsegle fugtet. En lækker måde at tilberede oksekødfilet på, kan sidevandene omfatte salat, Yorkshirepudding og bagt kartofler. er en kødfuld kød, der fylder dig og smager lækker, når du smager på denne måde.

Grilling

Grilleindlæg giver det en røgfyldt smag, uanset om det er lam, svin eller oksekød. rå mørbradskød er tæret og marineret. Smag af marinade afhænger helt af smagen af ​​den enkelte, der forbereder den. Når kuberne er marineret, glider de på spyd med løg, peberfrugter og andre grøntsager mellem dem. Grilling af mørbradstykker af enhver art på denne måde er lækker og tjener som en festlig udseende til en baggårdsgrill. Side retters valg for mørbradskobber omfatter kartoffelsalat, coleslaw og succotash.

Frying

Stegt mørbrad smager lækkert, især når det er grillet svin mørbrad. en sødmadetype måltid. Bunkerne af svin mørbrad dunkes i en slået ægblanding og derefter i saltet krydret majsstivelse til frakke, hvorefter kødet skal belægges. Det belagte svin mørbrad sizzles og brune sig fint i kvart -inch jordnøddeolie på medium varme i en belagt stegepande. Denne lækre, sprøde flødefiskopskrift parrer godt sammen med rødvin, salat og vild ris.