Nemme trin til hosting dit websted derhjemme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  I dag er det muligt at være vært for en hjemmeside derhjemme. Selvom det kræver betydelige ressourcer og kræfter, kan hosting hjemme være nyttigt for forskellige internet ventures. At lære at være vært for et websted er ikke kun uddannelsesmæssigt, det kan være praktisk for nogle at arbejde inden for et behageligt område. Der er flere ting at overveje, når der er vært for et websted derhjemme.

Opret forbindelse

En vigtig overvejelse ved at hosting en hjemmeside derhjemme er at sikre en pålidelig internetforbindelse. Der er to muligheder: DSL (Digital Subscriber Line, som normalt leveres af telefonfirmaer) eller kabelmodem (normalt fra kabelvirksomheder). Sørg for, at forbindelsen kan understøtte overførsel af lyd- og videofiler. Det er også vigtigt at kontrollere hastighedsforbindelse. uploadhastighed er vigtigere end downloadhastighed, fordi hosting af et websted betyder, at indholdet uploades jævnligt.

DNS-indstillinger

For at kunne oprette en hjemmeside korrekt er det vigtigt at holde URL-adressen tjekket. 'har ikke sin egen regelmæssige strøm af trafik, hvis dennes URL-adresse ændres ofte. For at sikre en stabil og ensartet webadresser er det bedst at bruge en dynamisk DNS-tjeneste. På trods af at IP-adresserne ofte er konsekvente, er det stadig nødvendigt at have en DNS-server. Uden en DNS-server vil adresserne på hjemmesiden simpelthen udvides til en række tal. Brug en DNS-server. Det er også yderst nyttigt, når du serverer torrenter. Derudover er det vigtigt at sikre en statisk lokal IP for værtscomputeren.

Port 80

Denne procedure er for værter, der ikke har routere. Efter at have arrangeret den statiske lokale IP-adresse, er det ' s vigtigt at konfigurere routeren for at sikre, at al webtrafik videresendes til værtscomputeren. Denne procedure er afgørende for både torrent og web hosting. Normalt kommer routere med instruktionsmanualer, der beskriver, hvordan man 'port forward' webtrafik til computeren. Det er vigtigt at skelne mellem 'port forwarding' til torrent hosting og web hosting. Lær at sende frem til web hosting først. Torrent hosting kan komme, når hjemmesiden er etableret.