Sådan ændrer du din IP Addrress

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk dit modem eller router i fem minutter. Dette ændrer generelt din IP-adresse. Du kan også prøve at gøre det natten over, i mindst otte timer. Dette er den nemmeste måde at automatisk ændre din IP-adresse på.

2.

Åbn en kommandoprompt på din computer ved at gå til 'Start' efterfulgt af 'Kør'. Skriv 'CMD' i køreskuffen. Dette er en alternativ metode, når den automatiske proces ikke lykkes.

3.

Skriv kommandoen 'ipconfig / release' i kommandoprompten og tryk 'Enter'. Dette frigiver din IP-adresse fuldstændigt og sætter det til '0.0.0.0.' Skriv nu 'ipconfig / renew' for at tvinge netværket til at tildele dig en ny IP-adresse.

4.

Log direkte ind i routeren ved at indtaste IP-adressen i en browser vindue, typisk 'http://192.168.1.1/', men kan variere baseret på din model af router. Se i manualen, hvis du er usikker.

5.

Slip IP-adresserne tildelt personerne på netværket. Dette er placeret under den administrative konsol.

< p> 6.

Sluk for Ethernet-hub / switch, kabel eller DSL-modem og routeren. Lad alt slukke natten over og sæt det hele i igen, når du vågner. Denne tidsperiode skal være tilstrækkelig til nulstill konfigurationsoplysningerne.

Din IP-adresse er en unik identitet, der gives til dig, når du opretter forbindelse til et netværk. Netværksadministratoren tildeler IP-adresser ved hjælp af et angivet sæt regler og regler. Årsager til at ændre din IP-adresse omfatter omgåelse af et forbud, der er placeret på din adresse til et forum, en spilserver eller en IRC-kanal, eller muligvis at stoppe en overflod af spam, der bliver sendt til din pc.