Sådan bruges en Sony Bravia som en Windows Media Sharing Client

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret forbindelse til netværket

1.

Flyt modemet og den trådløse router til en stik- eller kabelforbindelse, der er tæt på Sony Bravia-fjernsynet. Tilslut modemmet til telefonstik eller kabelforbindelse, og tilslut den trådløse router til modemet ved hjælp af et Ethernet-kabel. Log ind på din computer for at sikre, at det trådløse signal er i gang.

2.

Tilslut et andet Ethernet-kabel til den trådløse router og derefter til LAN-porten på Sony Bravia.

3.

Tryk på knappen 'On' på den medfølgende fjernbetjening til tænd Bravia og derefter 'Home' knappen for at aktivere menulinjen. Brug piletasterne på fjernbetjeningen til at fremhæve 'Indstillinger.'

4.

Tryk på 'Up' 'eller' Pil ned 'for at fremhæve ikonet' Netværksopsætning 'i menuen' Indstillinger '. Tryk på' Enter 'på fjernbetjeningen.

5.

Tryk på' Down ' 'pil for at fremhæve' Wired Set-up. 'Tryk på' Enter. 'På siden' Vælg hvordan du konfigurerer IP-adressen og proxyserverindstillinger '-siden skal du fremhæve' Auto. 'Tryk' Enter 'på fjernbetjeningen. En informationsside, der angiver de trin, som softwaren vil tage for at konfigurere det kablede netværk, vises. Tryk piletasten 'Højre' for at starte installationsprogrammet.

6.

Fremhæv 'Gem u0026 Forbind', efter at installationsprogrammet er afsluttet for at gemme indstillingerne. Sony Bravia forbinder til netværket, og efter at forbindelsen er færdig, skal du klikke på 'OK' for at afslutte sessionen.

Tilslut Sony Bravia til Windows Media Player

1.

Klik på 'Start' knappen og klik derefter på 'Alle programmer.' Find 'Windows Media Player' i programlisten og klik på den.

2.

Klik på 'Bibliotek', som er placeret i navigationslinjen. En liste over medier gemt i biblioteket 'Windows Media Player' vises. Klik på 'Stream' og derefter 'Flere streaming muligheder.' Vinduet 'Vælg mediestreaming til computere og enheder' vises.

3.

Klik på rullemenuen, der ligger ved siden af ​​'Vis enheder til.' Klik på 'Alle netværk' for at afsløre de enheder, der er tilgængelige for at modtage streaming media.

4.

Klik på knappen 'Tilladt', som er placeret ved siden af ​​'Sony Bravia' fjernsynsikonet på højre side af vinduet for at muliggøre streaming til fjernsynet. Hvis Windows Media Player ikke indeholder 'Sony Bravia' i enhedslisten, skal du kigge efter 'Ukendt enhed' i stedet og klikke på 'Tilladt'. Klik på 'OK'.

5.

Klik på 'Tilpas'; dialogboksen 'Tilpas media streaming' vises. Klik på afkrydsningsfeltet ud for det medie, du vil dele. Klik på 'OK'. Klik på 'OK' i feltet 'Vælg mediestreaming for computere og enheder' for at gemme dine indstillinger.

Bygget med plug and play-forbindelser integrerer et Sony Bravia-fjernsyn problemfrit i dit hjemmenetværk. Når du er tilsluttet en trådløs router, fungerer Sony Bravia som en mediefordelingsklient til enhver computer, der er udstyret med et trådløst kort og er forbundet til netværket.