Sådan går du trådløst med Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Linksys WRT310N til sin strømkilde og lad det være et minut at tænde helt. Tilslut modemet til routerens internetport med et Ethernet-kabel.

2.

Åbn din internetbrowser. Klik i adresselinjen og skriv '192.168.1.1.' Tryk på 'Enter.'

3.

Spring over brugernavnet og indtast 'admin' i adgangskoden, når Administrationspanelet i Linksys beder dig. Klik på 'OK' for at logge ind på routerkontrollen panel.

4.

Klik på 'Wireless.' Klik på 'Manual' for at konfigurere den trådløse konfiguration selv.

5.

Brug rullemenuen til at indstille netværkstilstanden. Hvis alle computere på netværket er i stand til N, skal du kun vælge N. På samme måde, hvis enhederne kun kan G- eller B-netværk, skal du bruge den respektive indstilling. Ellers skal du forlade indstillingen på 'Mixed.'

6.

Skift SSID-navnet. Routeren tildeler et standard SSID- eller trådløst netværkskode til din trådløse router. så du vil ikke dele et netværksnavn med andres routere. Klik på 'Gem ændringer'.

7.

Klik på 'Trådløs sikkerhed' for at konfigurere din routerens trådløse krypteringsmetode. Vælg en trådløs krypteringsmetode fra rullemenuen og indtast et netværksadgangskode. Klik på 'Gem ændringer'.

Linksys trådløse WRT310N-router bruger den trådløse N-netværksbåndbredde, men den er også bagudkompatibel med trådløse G- og B-netværk. Routeren understøtter også kablet internet med op til en 1 gigabyte port. Linksys skal bruge sine trådløse indstillinger, før du kan tilslutte andre enheder til routeren trådløst.