Sådan opretter du et Linksys SRX200 trådløst modem som en trådløs repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til den vigtigste trådløse router ved hjælp af din webbrowser ved at indtaste browserens adressefelt, '192.168.1.1' eller '192.168.0.1' og trykke på 'Enter' på tastatur. Brug id og adgangskode fra producenten, som regel pakket i samme boks som routeren, og log ind på indstillingerne. Klik på 'Status', 'Trådløst' og kopier oplysningerne i 'MAC-adresse' og 'SSID' felter Log ud af denne router.

Tilslut den nye router til en computer ved hjælp af et netværkskabel. Tænd routeren. Brug din webbrowser til at få adgang til log- på siden for routeren ved at skrive i browserenes adressefelt, '192.168.1.1' eller '192.168.0.1' og trykke på 'Enter' på tastaturet.

3.

< p> Klik på 'Opsætning', 'Grundlæggende' og skriv SSID'en, du kopierede fra den første router, til det rum, der er angivet under sektionen 'Trådløs'. Klik på 'Opsætning', 'AP-tilstand'. Vælg 'Wireless Repeater' og indtast MAC-adressen, du kopierede fra den første router i det medfølgende rum. Klik på 'Gem indstillinger' og genstart din nye router.

Trådløst computernetværk giver bevægelsesfrihed, mens du bruger en computer. Linksys, et firma, der fremstiller trådløse routere, har designet nogle routere med den præstationsfremmende SRX200 teknologi. Disse routere muliggør bedre tilslutning og bedre kommunikation mellem trådløse netværksenheder på større afstande. Ikke desto mindre har nogle brugere brug for et meget bredere dækningsområde for det trådløse signal, og i den forbindelse kan flere trådløse routere tilsluttes sammen. Oprettelse af en SRX200 Linksys trådløse router til at fungere som en repeater er en meget enkel proces.