Sådan sammenlignes tjenester af internetforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Typer

I USA er internettjenester mest tilgængelig via telefonlinjer (både jord og mobil), kabel og satellit. Opkaldsforbindelser via telefonlinjer er generelt den langsommere. Bredbåndsforbindelser (eller højhastighedstog) tilbydes via satellit, kabel og DSL. For at gøre din sammenligning mere overskuelig, start med at finde ud af, hvilke teknologier der er tilgængelige i dit område. Værktøjer som The List (se Ressourcer) kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke virksomheder der opererer i dit område.

Hastighed

Hastighederne for opkald starter omkring 14,4 kilobits per sekund og maks. Ud på ca. 56 kilobits per sekund. Bredbåndstjenester over kabel, satellit og DSL starter ca. 10 gange så høj som muligt. Hvis du kun planlægger at tjekke din e-mail via din internetforbindelse, vil opkaldet ofte være tilstrækkeligt. Hvis du planlægger at se videoer og downloade musik, vil det med en bredbåndsforbindelse gøre processen mere glattere. Bestem dine behov og planlagte brug og vælg en teknologi, der passer til dem.

Pris

Priserne for opkaldsforbindelser starter med omkring $5 per måned og overstiger omkring $25. Bredbåndsforbindelser starter omkring $20 per måned og kan nå $100 for de hurtigste, dedikerede forbindelser. Når du handler rundt, skal du være opmærksom på, at virksomhederne ofte tilbyder billigere indledende priser for at lokke nye kunder.

Overvejelser

Vær opmærksom på, at nogle internetudbydere opkræver udgifter til udlejning af udstyr. Hvis du for eksempel beslutter at få adgang til internettet via satellit, kabel eller DSL, kan internetudbyderen oplade dig for at leje en skål eller et modem. Vær også opmærksom på, at nogle virksomheder opkræver opsætning og installation. Med populariteten og nødvendigheden af ​​internettet vokser, internetudbydere er clamoring for din virksomhed. For at vælge en internetforbindelse, der passer til dig, er det vigtigt at starte din proces med sammenligning bevæbnet med et par vigtige stykker information.