Sådan udføres en sikker FTP i IE

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv 'ftp: //ftp.websitename' (erstatning 'websitename' med navnet på webstedet) i URL-linjen i Internet Explorer og tryk på 'Enter'. Dette åbner filerne og mapperne på FTP-siden i Internet Explorer.

2.

Download en fil eller mappe ved at højreklikke på navnet og vælge 'Gem mål som'.

3.

Upload filer til FTP-webstedet ved hjælp af Windows Stifinder. For at åbne FTP-webstedet i Windows Stifinder skal du klikke på knappen 'Side' i Internet Explorer og vælge 'Åbn FTP-websted i Windows Stifinder.' Tryk på 'Alt' for at åbne menuen Windows Stifinder. Klik på 'File', og vælg derefter 'Log ind som.' Indtast dit FTP brugernavn og adgangskode i de relevante felter og klik på 'Log på'. Upload en fil til FTP-webstedet ved at højreklikke på filen og vælge 'Kopier'. Højreklik derefter på en ledig inde i en FTP-mappe, og vælg 'Indsæt'.

FTP (File Transfer Protocol) er en metode, der bruges til at uploade og downloade filer og mapper til og fra et websted. Mens du kan bruge tredjepartsapplikationer som FileZilla til at udføre en sikker FTP, kan du også bruge Internet Explorer til at gøre den samme opgave. Du skal have FTP-legitimationsoplysningerne til et websted for at kunne udføre de fleste opgaver relateret til FTP, som omfatter upload af filer og mapper.