Typer af internetgodkendelsesværktøjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Microsoft Internet Authentication service (ISA) er Microsofts implementering af en fjerngodkendelse Dial-in User service (RADIUS) server. ISA udfører centraliseret tilslutning godkendelse, autorisation og regnskab for dial-up og virtuelt privat netværk (VPN) fjernadgang og til router-til-router-forbindelser. Du kan bruge det sammen med Windows 2000 Routing og Remote Access service. Det giver mulighed for at anvende en enkelt eller flere leverandør netværk af fjernadgang eller VPN-enhed.

Konfiguration Tools

Du kan bruge IAS værktøjer som IAS konsol og netsh kommandoer for IAS, at konfigurere IAS servere. IAS-indstillinger omfatter ansættelsen af ​​attributten Message Authenticator, delte hemmeligheder, domænenavn og certifikatskabeloner. Det er vigtigt at konfigurere dine certifikatskabeloner til brug med certificerede relaterede godkendelsesmetoder korrekt. Brug IAS-konsollen til at konfigurere IAS på den lokale computer. For at bruge dette værktøj skal du gå til Start-> Alle programmer-> Kontrolpanel-> Administratorværktøjer. Dette værktøj kan bruges til at konfigurere RADIUS-klienter, Remote Access Logning og Remote Access Politikker mv

IAS Fejlfindingsværktøjer

De fejlfinding værktøjer, der hjælper dig indsamlingen information vedrørende IAS problemer, omfatter IAS begivenhed skovhugst og Logbog, Netværksmonitor, systemovervågningstællere og SNMP-service. Brug IAS-hændelseslogføring og Viewer til at indhente oplysninger om hardware- og softwareproblemer og overvåge sikkerhedshændelser, såsom informative og advarselshændelser. Analyse af godkendelsesforsøgene i hændelsesloggen hjælper med at fejle fjernadgangspolitikker. Network Monitor omfatter en RADIUS parser der gør det muligt at kontrollere attributterne for en RADIUS-meddelelse og fejlfinding forbindelsesproblemer.

IAS ledelsesværktøjer

Fjernskrivebord kan du styre IAS servere via fjernadgang. For at udnytte Remote Desktop Connection skal du være en del af gruppen Domain Admins. Ved hjælp af dette værktøj, du overfører brugergrænsefladen på den server, som IAS konsol billede til Remote Desktop Connection, mens den lokale server udfører tastatur og mus input. Når du styrer en IAS-server eksternt, er det vigtigt, at du ikke sender private data via netværket i simpel tekst. Remote Desktop-forbindelse bruger 128-bit kryptering mellem klient og server.