Web Services Overvågningsværktøjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Web-tjenester er web-baserede applikationer, der bruger åbne XML-baserede standarder og transportprotokoller til at kommunikere med kunder. Det er en distribueret datateknologi til levering af tjenester og applikationer via internettet. Overvågning af webtjenester omfatter både overvågning af netværk og systemstyring. Web-overvågningsværktøjet overvåger tilgængeligheden, ydeevnen, stressen, pålideligheden, skalerbarheden og integriteten af ​​webtjenesterne.

Application Manager

Application Manager er et server- og applikationsovervågningsværktøj, der overvåger sundhed og tilgængelighed af de mange webservere som Apache, IIS, PHP og andre. Dette værktøj genererer også rapporter, der hjælper med at analysere serviceanvendelsen, tilgængeligheden af ​​tjenesten og ydeevnen. Det bruges til at overvåge udførelsen af ​​SOAP (Simple Object Access Protocol) webtjenester. Dette værktøj hjælper også virksomhederne med at få mere forståelse for webtjenester, der anvendes i Service Oriented Architectures. Serviceorienterede arkitekturer hjælper virksomheder med at integrere simple webtjenester i deres forretningsprocesser. Webtjenesteovervågningsmulighederne omfatter også overvågning af svarstid og tilgængelighed, support til SOAP-operationer, rapporter om trends, agent-mindre overvågning og andre standardmetoder til styring af it-ressourcer.

SoapKnoxs realtidsovervågningsværktøj til webtjenester

SoapKnox s Real-time Web Services er et real-time webservice overvågningsværktøj til Java og .Net web-tjenester. Dette værktøj overvåger SOAP-meddelelser, webservicesikkerhed og webservices pålidelige meddelelser, og det giver svarstider og webserviceoversigtsrapporter. Den overvåger WSO2 web services applikationsservere og undersøger udførelsen af ​​forskellige webtjenester. Dette SoapKnox Web Service Monitoring produkt omfatter webservice overvågningsværktøjer til WebLogic Server 9.2, Apache Synapse og Microsoft. Net.

GlobalWatch Web Services Monitoring

Dette værktøj overvåger webtjenester som SOAP, REST, XML og SOA. Det overvåger og sporer præstationen og opdateringen af ​​dine webtjenester. Det kan spore flere trinstransaktioner eller en simpel webserviceforespørgsel. Via en brugervenlig grænseflade hjælper det med at overvåge forskellige typer webtjenester. Med dette værktøj kan du endda oprette et udvalg af webserviceforespørgsler. Du vil også blive informeret om problemer baseret på definerede up-time og ydeevne krav.