En ekstra computer forårsager problemer med min router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Identifikation

Først skal du identificere, hvilken computer på dit netværk der forårsager problemet. Prøv at afbryde netop den computer fra dit netværk for at se, om routerproblemerne stopper. Hvis problemerne starter igen, når computeren genopkobles, skal du undersøge, hvad der sker på den computer.

Fejlfinding

Problemet PC kan downloade en væsentlig opdatering eller aktivt downloade filer fra et fildelingsnetværk . Virus eller malware kan også generere en stærkt anvendt netværksforbindelse, så sørg for, at maskinen er fuldt scannet med din internet sikkerhedssoftware.Hvis du fjerner alle problemer med software og operativsystemer , kan problemet skyldes et defekt Ethernet- eller trådløst kort.

Sikkerhed

Sørg for, at du bruger de sikkerhedsfunktioner, der er tilgængelige på din router, for at forhindre uautoriserede computere i at forårsage problemer. MAC-adressefiltrering og trådløs kryptering hjælper med at beskytte dit netværk. Nogle gange kan en bestemt computer forårsage problemer på dit netværk, da det medfører overskydende trafik via din router. Der er trin, du kan tage for at fjerne problemet.