Sådan Reset Terminal Server Licensing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen Windows 'Start' på din licensserver. Klik på 'Indstillinger' og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Tjenester' for at åbne en liste over baggrundsapplikationer, der kører på computeren.

2.

Rul ned til 'Terminal Services Licensing.' Højreklik på det i tjenestevinduet og vælg 'Stop'. Dette stopper licensallokering på netværket.

3.

Dobbeltklik på 'Denne computer' på skrivebordet. Dobbeltklik på 'C' drevet for at åbne harddiskvisningen. Dobbeltklik på 'Windows' -kataloget, og derefter på 'System32' -kataloget. Dobbeltklik på 'Lserver' for at se listen over licensfiler.

4.

Højreklik på 'Hydra.mdb' og vælg 'Omdøb'. Omdøb filen til 'Hydra.old' og tryk på 'Enter.'

5.

Klik på knappen 'Start' igen. Vælg 'Indstillinger', 'Kontrolpanel' og dobbeltklik på 'Tjenester'. Højreklik på 'Terminal Services Licensing' og vælg 'Start'. Dette genstarter Terminal Services-baggrundsapplikationen, så dine brugere kan genoprette en ekstern forbindelse.

I ældre Windows-netværk blev Terminal Service-licensering styret af en central server. Hvis du overskrider mængden af ​​tilladte forbindelser, kunne dine brugere ikke oprette forbindelse til de eksterne servere. Hvis din licensserver ikke har opdateret en licensafbrydelse, forbliver dine brugeresessioner åbne, og licensen genbruges ikke af serveren. Når dette sker, skal netværksadministratoren nulstille licensen for at frigøre den fra at blive låst.