Sådan bypasses Ventrilo forbud

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find serverens administrator. Ressourcer som Gametracker har registreringer, der kan hjælpe dig med at finde disse oplysninger. Når en administrator forbyder dig fra en server, registrerer den sammen med din IP-information, den administrator, der har forbudt dig og grunden til det.

2.

Kontakt serveradministratoren, og lav en sag, hvor du uberettiget blev forbudt. administratorer og se efter adminsmænds misbrug af deres privilegier. De har evnen til at vende dit forbud og også tilbagekalde administratorrettigheder til administratorer, der har misbrugt deres magt.

3.

Vent til at høre tilbage fra serverens administrator. Den eneste måde, du kan blive ubannet på, lige fra den administrator, der forbød dig at skifte hende, er, at lederen overstyrer hende.

Tips og advarsler

  • Når du anmoder om din sag, vær hjertelig og høflig. Spillere er normalt forbudt for at være uhøflige og ubehagelige på serveren, og det vil ikke give dig nogen fordel at komme ud på den måde, mens du forsøger at hævde, at du ikke er uhøflig og ubehagelig.
  • Den nemmeste måde at Omgå et forbud er ikke at blive forbudt i første omgang. Mens spillere kan blive begejstret og båret væk i løbet af spillet, er det vigtigt at se din adfærd. Husk, at Ventrilo-servere koster deres ejere penge til at leje, og de vil ikke have ubehagelige spillere på en server, som de betaler gode penge på.
  • Du kan bare få dig til at forbinde din router forbud. Derudover vil eventuelle computere i dit hjemmenetværk også blive forbudt. Den eneste måde at forsøge at omgå et IP-forbud på er forbuddet mod at ændre internetudbydere eller flytte.
  • Ventrilo er et voice-over-IP-program (VoIP), der giver brugerne mulighed for at snakke med hinanden i realtid via internettet. Programmet bruger en relativt lille mængde systemressourcer, hvilket gør det populært hos spillere, der kommunikerer med hinanden, mens man spiller videospil online. Programmet virker ved at forbinde til privatejet Ventrilo servere. Brugere på disse servere med administratorrettigheder kan forbyde brugere at forbinde til deres server med brugerens IP-adresse. Den eneste måde at omgå serverens forbud er at kontakte serverens leder og bede ham om at fjerne dit forbud.