Sådan får du hurtigere Wi-Fi-hastigheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn et andet internetbrowser vindue. Skriv en af ​​følgende router-IP-adresser i adresselinjen: '192.168.0.1'; '192.168.1.1'; eller '192.168.2.1'. Tryk på 'Enter'.

2.

Log ind på routeren med brugernavnet og adgangskoden. Tryk på 'Enter'. For mange router mærker er standard brugernavn og adgangskode normalt henholdsvis 'admin' og 'password'.

3.

Find routerens 'Hovedmenu' i browsebaseret interface. Find sektionen 'Trådløse indstillinger' i menuen. Find afsnittet 'Kanal'.

4.

Indtast eller klik for at ændre kanalen til '11

Klik på indstillingerne for at gemme ændringerne og afslut routerns grænseflade.

Tips og advarsler < / h4>

  • Alternativt kan du ændre kanalen til '1' eller '6', hvis kanal '11' ikke giver hurtigere resultater.
  • Gå til routerproducentens supportwebsted til download brugervejledningen og lær hvordan du ændrer kanalen, hvis løsningen i denne artikel er uforenelig.
  • Trådløst netværk tilbyder brugere internetadgang lige overalt, men nogle mennesker kan finde det værdiløst, hvis hastigheden mangler. Trådløse routere sender trådløse signaler i samme verden som trådløse telefoner og Bluetooth-enheder, og det skaber forstyrrelse, der nedsætter den trådløse forbindelse. Selv ikke-kommunikationsenheder, såsom mikrobølger og fluorescerende lys, hæmmer den trådløse netværkshastighed. Internetforbindelsen til den trådløse router, f.eks. Fra et kabelforbundet kabel eller DSL-modem, er normalt upåvirket af interferens. Du kan foretage tilpasninger til det trådløse netværk, hvis du har mistanke om, at din internethastighed kan forbedre sig over, hvad det er i øjeblikket.