Sådan laver jeg min Dail-Up-forbindelse hurtigere ligesom DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Minimer de programmer, der bruger internetforbindelsen. Software som instant messengers og vejrprogrammer kører i baggrunden. De samme programmer gør internetsurfing langsommere for dig, og binder til vigtige ressourcer. Luk disse midlertidigt ved at højreklikke på programmet og klikke på 'Luk' eller 'Afslut'.

2.

Brug kun ét browservindu, når du bruger nettet. Dette vil gøre indlæsning hurtigere, da siden kan udnytte mere browserenergi.

3.

Slip af adware og spyware som keyloggers og popup-annoncer. Disse programmer installerer normalt sig selv i din computer uden din viden. Download et gratis anti-spywareprogram online (se Ressourcer) og installer det på din pc for at slippe af med vira.

4.

Brug computerens defragmenteringsværktøjer. din computer kan løbe glat, den kan også vise bedre ydeevne og respons. Dette omfatter håndtering af forbindelsesproblemer. Klik på skrivebordets 'Start' -knap og klik på 'Alle programmer' og gå til mappen 'Tilbehør'. Åbn mappen 'Systemværktøjer' og kør Diskdefragmenteringsprogrammet.

Tips og advarsler

  • Tillad en lille variation i din internethastighed. Dial-up Internet tillader ikke hurtig dataoverførsel i modsætning til DSL.
  • Mens nogle mennesker betragter opkaldsforbindelser til internettet som ting fra fortiden, fortsætter mange mennesker med at bruge denne type tjeneste. De kan bo på et sted uden adgang til bredbåndsinternet med høj hastighed. Eller de nægter bare at få et nyt system installeret på computeren. Hvis du har en opkaldsforbindelse og ser ud til at øge sin hastighed, kan du få mere ud af din billig service i nogle få enkle trin.