Sådan overfører du Terminal Server profiler til en ny server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Computer' fra dine genvejstaster. Dette åbner et vindue med en liste over harddiske, der er installeret på din computer.

2.

Klik på knappen øverst i vinduet mærket 'Map network drive.' Denne knap åbner et konfigurationsvindue for det kortlagte drev. Klik på 'Gennemse' og peg på dit nye computers delte C-drev. Du kan også indtaste '\\ computer \ c $' i tekstboksen, hvor 'computer' er dit nye computernavn. Klik på 'Afslut' for at kortlægge drevet .

3.

Klik på Windows 'Start' -knappen igen. I søgefeltet skal du skrive '* .rdp' og trykke på 'Enter.' Dette søger harddisken til alle RDP-filer, som er Terminal Services-profilfiler.

4.

Vælg de RDP-filer, der findes på din computer. Højreklik på dine valgte filer og vælg 'Kopier.' Dette kopierer alle dine filer til Windows-klippebordet.

5.

Klik på Windows 'Start' -knappen igen og klik på 'Computer.' Dobbeltklik på det nyligt kortlagte netværksdrev for at åbne fjerncomputeren s harddisk. Højreklik på en hvilken som helst placering i vinduets hvide rum og vælg 'Indsæt'. Dette overfører dine RDP-profiler til den nye computer.

Du gemmer dine Terminal Services-profiler i filer på harddisken. Terminal Server (kaldet Remote Desktop i nyere Windows-udgaver) giver dig mulighed for at oprette forbindelse ved hjælp af disse filer, så du behøver ikke at oprette forbindelse hver gang du åbner serveren. For at flytte dine profiler til en ny computer skal du køre et drev til ny computer og kopier og indsæt filerne på den nye server.