Sådan tilføjes en ekstern antenne til et Linksys PCMCIA Wireless Card

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord. Fjern gummibeskyttelsesdækslet fra Linksys PCMCIA trådløse kort - spidsen af ​​en fladskåret juvelerens skruetrækker kan bruges til at skære af dækslet. Gem eller kassér dækslet. Linsys trådløse kort skal sidde til side for senere. < /p>

2.

Stand den tomme kaffekande på avisen med den åbne ende opad. Mål op 1-3 / 4 inches fra bunden af ​​dåsen med linjalen. Stans en hullet gennem kanylens side ved 1-3 / 4-mærket med kniv af en kniv. Sæt enden af ​​en fladskåret skruetrækker i hullet. Drej bladet rundt om hullets inderside for at glatte det ud og forstør det lidt.

3.

Placer N-adapterpladen med forsiden nedad på avisen. Opvarm loddestolen i fem minutter. Afbryd kvindens tilslutning i slutningen af ​​en af de to kabler, der er fastgjort til Pigtail N-adapteren med en sakse. Slå forbindelsen i skraldespanden.

4.

Adskille de to ledninger i slutningen af ​​det kabel, der lige var klippe. Strip en halv tomme af i nsulering fra enden af ​​hver ledning med trådstrimmerne.

5.

Lod den udsatte ende af en af ​​ledningerne til midten af ​​N-adapterpladen. Lad loddet køle i to minutter. Lod den udsatte ende af den anden ledning til siden af ​​kontaktringen, der omgiver midten. Lad loddet køle i to minutter.

6.

Drej N adapterpladen over. Anbring en dråbe lodde i midten af ​​N-adapterpladen. Lad loddet køle i et minut. Anbring enden af ​​kobbertråd i midten af ​​N-adapterpladen. Placer spidsen af ​​loddejernet imod kobbertråden. Fjern spidsen, når loddet på N-adapterpladen begynder at boble.

7.

Hold enden af ​​kobbertrådet fast mod midten af ​​N-adapterpladen. Hold kobbertråd på plads i et øjeblik, før det forbindes. Lad loddet afkøle i yderligere to minutter.

8.

Sæt den ledige ende af kobbertråden gennem hullet i kanylens side. Tryk på N-adapterpladen mod kanterne. Løsn siderne af N-adapterpladen på siderne af dåsen. Lad loddet køle i fem minutter. Tag stikket ud af stikket.

9.

Sæt stikket i enden af ​​Pigtail N-adapteren i antenneporten på Linksys trådløse kort. Indsæt Linksys trådløse kort i PCMCIA slot på siden af ​​den bærbare computer. Drej den åbne ende af Wi-Fi-antennen, du har lavet mod transmitteren i det trådløse hjemmenetværk, du bruger til at få adgang til internettet.

Tips og advarsler

  • Arbejdshandsker kan beskytte dine hænder, når du bruger loddejern.
  • Et Linksys PCMCIA trådløst kort giver en bærbar computer med en WI-Fi-forbindelse for at få adgang til internettet. Du kan tilføje en ekstern antenne til det trådløse kort for at forbedre det modtagelige område og stabiliteten af ​​Wi-Fi-signalet. Nogle forsyninger fra en hobbybutik eller elektronikforretning er nødvendige, sammen med nogle værktøjer, der findes i de fleste boliger, der også kan købes fra en hardware butik. Et par forsyninger fra en købmand vil også være nødvendige for at opbygge antennen til Linksys-kortet.