Vista u0026 HP Print Sharing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Printertilgængelighed

Når du deler en printer via et netværk, skal du huske vigtigheden af ​​fysisk placering, systemtilgængelighed og netværkstilslutning. Fysisk placering er vigtig, så brugerne når som helst til printeren. Systemisk tilgængelighed henviser til, at alle tilsluttede computere kan bruge printeren. Netværksforbindelse henviser til fremgangsmåden til forbindelse til printeren.

Windows Vista og printerdeling

For at dele din printer skal du aktivere delingsindstillingen. Windows indeholder et program kaldet 'Add Printer Wizard', som hjælper i forbindelse processen. Vista placerer fil og printerdeling i den offentlige mappe. Hvis en printer er tilgængelig via en bestemt computer, skal computeren forblive på.

Printere og deling

Nogle printere er designet med deling i tankerne. Visse printere er 'plug and print', det vil sige, at de ikke kræver nogen specifikke drivere eller software til brug, når de er tilgængelige. Andre printere er designet til nem deling og omfatter software og muligheder, såsom indbygget Wi-Fi for at forenkle at inkludere dem i netværket. Windows Vista og Hewlett Packard har begge lavet bestemmelser om nem printerdeling via netværk. Dette kan være en god tidsbesparende ved at eliminere behovet for fysisk adgang til en printer, hver gang det er nødvendigt.