Gør trådløse USB-modemer som Verizon s Arbejde på stationære pc'er?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Disse enheder er typisk designet til at tilbyde mobil internetforbindelse til bærbare computere. Gennem en mobilleverandør kræver de normalt en kontrakt, der ligner dem, der bruges til mobiltelefonplaner.

Med stationære computere

Mens du teknisk set skal kunne bruge et trådløst USB-modem med dit skrivebord, besejrer det hele formålet med ved hjælp af denne metode designet til at give bærbare computere mobilitet og internetadgang, mens de er væk fra traditionelle netværk. Selv om du allerede har denne service og bruger den med din bærbare computer, kan det være nemmere at bare bruge denne enhed i stedet for at bestille internet service til din hjemme-pc.

Overvejelser

Hvis du ikke allerede har planen købt og endnu ikke har brugt et trådløst USB-modem, skal du overveje andre muligheder til brug i hjemmet. Denne teknologi tilbyder typisk en langsommere internetforbindelse end traditionelle hjemme-metoder som DSL og kabel-internet. Sammenlign priser mellem en trådløs USB internet service og en specielt designet til privat brug. Trådløse USB-modemer - inklusive Verizon-modeller - er som almindelige modemer, kun de er designet til at tilbyde trådløs internetforbindelse via en USB-forbindelse. Traditionelt ville hjemmebrugere have brug for et modem og en router for at få adgang til trådløst internet.