Hvad betyder '' Forsyning af miljøet '' Mean?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Serviceorienteret arkitektur (SOA)

Et miljø skal være serviceorienteret. Når du køber en værtskonto, køber du et 'miljø', der understøtter oprettelsen og aktiviteterne på et websted, et integreret system af dele som 'php' eller 'html' -kodningskapacitet, grafikinterface eller business-to -kunder (B2C) udveksling. Alle disse er baseret på et 'arkitektur' -miljø, der oversætter kodning til interaktiv aktivitet.

Integration

Et værdifuldt miljø skal være kompatibelt og interaktivt. Et system, der arbejder med Linux, Windows og Mac OS gør det muligt for virksomhederne at beholde deres eksisterende applikationer og tilføje et tilpasset forretningsmiljø. En virksomhed kan således tilføje en signatursoftware, en B2B-databasedeling (B2B) og en 'cloud' computertilgang ud over hvad den allerede har.

Alsidighed

Tilvejebringelsen skal være alsidig , og være i stand til at indarbejde information på en dynamisk måde. En handel børs software skal være i stand til øjeblikkeligt at interagere med hver erhvervsdrivende, registrere aktiviteten og vise den nye virkelighed i verden hver brøkdel af handelstiden. Tilvejebringelse af miljøet er en proces, hvormed komplekse, interaktive, alsidige, computing og grænsefladefunktioner aktiveres af en udbyder til gavn for en bruger. Det kan også referere til tilføjelsen af ​​informationsfordelingsfunktioner til et eksisterende system.