Hvad er dynamisk proxy?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Proxyserver

Generelt gør en proxyserver det muligt for en enhed at handle på vegne af en eller flere enheder, der fungerer som formidler til at udføre og transmittere data på en sikker måde. En dynamisk proxy kan introduceres næsten via en proxy-grænseflade til at fungere sammen med en proxyserver.

Oprettelse af dynamisk proxy

Du kan oprette en dynamisk proxy ved at bruge et antal softwareprogrammer, der efterligner en proxyserver på en virtuelt niveau. Sun Microsystems 'Java giver mulighed for oprettelse af dynamiske proxyer via sin Dynamic Proxy API, der muliggør implementering på flere grænseflader.

Implementering

Selvom dynamiske proxyer er enkle i design, betragtes de som et yderst nyttigt værktøj, da de kan anvendes til en hvilken som helst grænseflade eller grænsefladegruppe, der hele tiden tester et vilkårligt antal forskellige variabler. Du kan også begrænse implementeringen af ​​dynamiske proxyer til sikkerhedsformål ved at bruge det såkaldte grovkornet og finkornet kontrol, som kan give forudbestemte niveauer af adgang inden for den dynamiske proxy. Mens en proxystyrker kode til at rejse indirekte gennem et forudbestemt proxyobjekt, tillader en dynamisk proxy flere handlingsparametre (normalt to), der kan implementeres via proxyobjektet i både før- og efterinstallationsmetoder.