Hvordan udvides trådløst LAN-dækning og kan det udvides?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til dine gamle trådløse routerindstillinger ved hjælp af din webbrowser ved at navigere til log-in-skærmen, normalt ved at skrive '192.168.1.1' eller '192.168.0.1' i adressefeltet browseren og trykke på 'Enter' -tasten. Efter at logge ind, skal du navigere til 'Router Status' under afsnittet 'Vedligeholdelse'. Fra 'LAN-port' -området skal du kopiere 'MAC Address' -oplysningerne. Naviger til sektionen 'Trådløse indstillinger' og skriv ned 'SSID' eller netværksnavneoplysninger. Log ud af routeren og luk browseren.

2.

Udpak og installer din nye trådløse router. Placer det halvvejs mellem din gamle router og den computer, der har brug for netværksadgang. Slut den til en strømkilde, og tænd routeren. Tilslut en computer til denne nye router ved hjælp af et netværkskabel.

3.

Log ind på den nye router og naviger til sektionen 'Repeater'. Skift oplysningerne i feltet 'MAC-adresse' og 'SSID' -feltet for at matche informationerne inden for indstillingerne for den første router. Gem de nye indstillinger. Log ud og luk browseren. Genstart din nye router for at indstillingerne træder i kraft.

Tips og advarsler

  • Ikke alle routere understøtter gentagelsesfunktionen. Kontakt producenten inden køb.
  • Computere og computernetværk er blevet så integreret i vores daglige arbejde, at det virker svært at forestille sig livet uden sådanne bekvemmeligheder. Med introduktionen af ​​det trådløse netværk holder vi ikke længere ved computeren. Nu er computeren fast ved os. Så det er nemt at forstå frustrationen om ikke at kunne oprette forbindelse til et computernetværk, især når det trådløse signal fejler. Nå, der er en måde at udvide signalet så langt som du kan lide ved brug af flere trådløse routere.