Sådan administreres it-support

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Håndtering af problemer

IT-supportenheder udvikler ofte, hvad der betegnes som et billetsystem. Hvert nyt hjælpeproblem, der kommer ind, går normalt gennem en central telefonlinje eller e-mail-konto, og anmodningen bliver logget og givet et billetnummer. Når løsningen er afsluttet, annulleres billetten og viser, at den er blevet behandlet. Processen gør det muligt at identificere reparationsprioriteringer tidligt.

Udskiftningscykler

IT-styringen yder forebyggende support ved at holde udstyr, software og netværkssystemer op til par. Dette mål er opfyldt med udskiftningscyklusser, hvor ældre udstyr og software udskiftes på fastsatte kalenderdatoer. IT-support gør dette ske i rette tid, samtidig med at tidsplanen afbalanceres mod tilgængelige menneskelige og finansielle ressourcer.

Vedligeholdelse af netværkspålidelighed

En af De mest udfordrende områder er kontorets stabilitet og pålidelighed. Virksomheder bombarderes dagligt med eksterne virus og trojanske heste og skal tilpasse sig regelmæssige interne fejl eller systemkrav. IT-support tjener i en kritisk trafikpolisrolle, der giver den første forsvarslinje i tilfælde af kritisk fiasko. IT-support indebærer ikke kun installation af computersystemer, men også vedligeholdelse af disse systemer, da problemer skal repareres. IT support management fokuserer generelt på at reagere på disse bekymringer og leverer forebyggende processer (f.eks. Firewalls, anti-virus osv.), Vedligeholdelse af udskiftningscyklusser for udstyr og sikre, at netværkene forbliver pålidelige i performance.