Sådan afinstalleres en Rocketfish Bluetooth 2.0 EDR USB Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af USB-porten.

2.

Klik på 'Start' og 'Kontrolpanel' for at Åbn panelet Kontrolpanel. I Windows XP skal du klikke på 'Tilføj eller fjern programmer'. I Windows Vista eller Windows 7 skal du vælge 'Programmer' og klikke på 'Afinstaller et program.'

3.

Find indgangen 'WIDCOMM Bluetooth Software' i listen over programmer og klik på det. Klik på 'Fjern' i Windows XP. I Vista eller Windows 7 klikker du på 'Ja' som svar på meddelelsen, der spørger om du vil afinstallere softwaren.

4.

Genstart din computer for at afinstallere.

Bluetooth er trådløs strømforsyning med lav effekt, der forbinder elektriske enheder med hinanden eller til en computer over korte afstande på op til 100 meter. Rocketfish Bluetooth Adapter installerer en tredjeparts Bluetooth-driver lavet af Widcomm. Dette deaktiverer midlertidigt den generiske Microsoft Bluetooth-driver, der installeres automatisk med nogle versioner af Windows. Visse enheder, som f.eks. BlackBerrys, forbinder ikke til pc'er, der kører en tredjeparts Bluetooth-driver, og du skal afinstallere driveren, så Microsoft-driveren kan genaktivere.