Sådan får du beskyttelse med Computer Term WPA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'. Vælg 'Kontrolpanel' fra menuen 'Start'. Skriv 'Netværk' i søgefeltet nederst i menuen. Klik på 'Netværks- og delingscenter' i listen over resultater.

2.

Klik på 'Opret en ny forbindelse eller et netværk.'

3. < / p>

Klik på 'Opret et nyt netværk.' Klik på 'Næste'.

4.

Indtast et navn til det trådløse netværk. Indtast en sikkerhedsnøgle af dit personlige valg, sammensat af bogstaver og tal, som 'ABCDE12345.' Forlad standardindstillingen til 'WPA'. Brug en nøgle, der er langt mindre indlysende end det givne eksempel.

5.

Klik på 'Næste'. Følg vejledningen for at afslutte opsætningen af ​​dit trådløse netværk, indtil der vises en meddelelse om, at processen er færdig.

Tips og advarsler

  • For trådløse trådløse enheder routere, besøg producentens supportwebsted og download brugervejledningen for at lære at konfigurere WPA (Se Resources).
  • Den trådløse adapter på de tilsluttede computere skal understøtte WPA-sikkerhed som routeren.
  • WiFi Protected Access (WPA) er en af ​​de stærkeste protokoller, der er tilgængelige for at sikre et trådløst netværk, men det er ikke altid aktiveret. Andre trådløse sikkerhedsvalg omfatter Wired Equivalent Privacy (WEP), som er ældre og mindre sikkert end WPA, og 'WPA2', som er mere sikker og mindre kompatibel med ældre trådløse adaptere. Router ejere har fuldstændig kontrol over netværket, herunder den type sikkerhed at ansætte. Hvis du bruger Windows 7, kan du aktivere WPA på routeren fra operativsystemet.