Sådan installeres en Toshiba M200 over et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret forbindelse til et trådløst netværk

1.

Aktivér det trådløse kort ved at skifte kortet til 'on'. Kortet er placeret på højre side af den bærbare computer og indeholder ordene 'On' og 'Off.'

2.

Venstre klik på computerens netværk ikonet, der ligger ved siden af ​​systemuret. Ikonet ligner en række søjler, der stiger fra venstre mod højre. Dobbeltklik på navnet på din trådløse router.

3.

Indtast routers sikkerhedsnøgle, hvis du bliver bedt om det. Klik på 'OK'. Vent et par sekunder, før netværket er aktiveret på din computer.

4.

Gennemse netværket ved at klikke på 'Start' og 'Netværk'.

5 .

Gennemse Internet over netværket ved at åbne Internet Explorer. Klik på 'Start', 'Alle programmer' og Internet Explorer. '

Opret forbindelse til et kablet netværk

1.

Tilslut netværkets Ethernet-kabel til din computerens tomme Ethernet-port. Porten ligner en telefonstik, selv om den er større i størrelse. Tag ikke fejl i Ethernet-porten med en telefonstik.

2.

Vent flere sekunder for at netværket skal være aktiveret på din computer. Windows forbinder dig automatisk til netværket.

3.

Test netværksforbindelsen ved at forsøge at surfe på internettet. Klik på ' Start, '' Alle programmer 'og' Internet Explorer. 'Indtast en webadresse og klik på' Enter '.

Hjemme- eller kontornetværk giver din computer mulighed for at oprette forbindelse til andre computere på samme netværk eller oprette forbindelse til internettet. Uanset hvilken type netværk der er tilgængeligt i dit hjem eller kontor, kan du muligvis forbinde Toshiba M200 til netværket. Hvis netværket er trådløst, skal du blot aktivere det trådløse kort og oprette forbindelse til netværket. Hvis netværket er tilsluttet, skal du forbinde Ethernet-kablet til computeren for at oprette forbindelse til netværket.