Sådan installeres gader og ture på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret og del netværksinstallationsmappen

1.

Indsæt Microsoft Streets u0026 amp; Trips setup disk i værtscomputeren s CD-drev. Hold 'Shift' tasten for at holde installationsprogrammet fra automatisk afspilning.

2.

Klik på 'Start' menuen og vælg 'Computer'. Dobbeltklik på ikonet harddisk. Klik på rullemenuen 'File', vælg 'New' og vælg 'Folder' for at oprette en ny mappe. Navngiv mappen 'Streets.'

3.

Højreklik på mappen 'Streets' og vælg 'Del med', og vælg derefter brugerne eller brugergruppen, der indeholder de computere, som du vil installere Streets u0026 Trips på.

/p>

4.

Klik på knappen 'Start', skriv 'cmd' i søgefeltet og klik på 'cmd.exe' filen.

5. < / p>

Skriv 'msiexec /ax:\streets\msmapp\data.msi' hvor 'x' er drevbogstavet tildelt cd-drevet. Tryk på 'Enter.'

6. < / p>

Klik på 'Næste' og følg installationsvejledningen på skærmen. Når du bliver bedt om at skrive 'c: \ Streets \', hvor 'c' er drevbogstavet, der er tildelt harddisken. Tryk på 'Næste'. Tryk på 'Afslut' til udfør installationen.

Installer fra en netværkscomputer

1.

Klik på 'Start' menuen og vælg 'Network' på en netværkscomputer.

2.

Dobbeltklik på navnet på værtscomputeren. Dobbeltklik på mappen 'Streets'.

3.

Dobbeltklik på filen 'Setup\_ST.exe' for at starte Microsoft Streets u0026 amp; Trips installationsprogram. Installer programmet med standardindstillingerne.

4.

Klik på 'Udfør', når installationen er færdig.

Microsoft Streets u0026 amp; Trips er en ruteplanlægnings- og kortlægningsansøgning, der markedsføres mod forbrugere i Nordamerika. Hvis flere brugere på dit netværk vil installere dette program, kan du placere programmet og kortdataene i en fælles netværksmappe og lade brugerne installere derfra. For at udføre denne opgave skal du bruge installationsskiven Streets u0026 Trips og evnen til at oprette en fælles netværksmappe med administrative rettigheder.