Sådan opretter du en NetGear WNR2000 på Vista 64

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fysisk konfiguration af forbindelsen

1.

Placer routeren på et klart sted, hvor alle pc'er har et klart signal og Ethernet-kabler kan tilsluttes. Undgå at placere routeren i nærheden af ​​forstyrrelser såsom trådløse telefonbaser eller mikrobølger.

2.

Sluk computeren og tag kablet fra modemenden, der leverer internetforbindelsen.

3.

Brug det Ethernet-kabel, der følger med routeren, til at forbinde modemet til routeren ved hjælp af de passende farvede og mærkede porte.

4. < / p>

Tilslut kablet, der stadig er tilsluttet computeren, til routeren i port 4. Slut Ethernet-kablerne til andre computere i huset til portene 1, 2 eller 3.

5. < / p>

Tænd dit kabelmodem og vent i ca. to minutter. Tænd din trådløse router og vent et ekstra minut.

6.

Tænd for din computer og giv det tid til at genkende og etablere forbindelsen mellem modemet, routeren og din computer .

Konfigurer routeren

1.

Log ind på routeren ved at skrive 'http://www.routerlogin.net' i din browser. Brugernavnet er 'admin', og adgangskoden er 'password'.

2.

Kontroller, at firmwaren er opdateret, ved at lade Firmware Upgrade Assistant udføre en check. Den nyeste version af firmware holder enheden opdateret og laver alle kendte fejl.

3.

Vælg 'Setup Wizard' fra den venstre del af skærmen. Guiden vises.

4.

Vælg at konfigurere indstillingerne manuelt og indtast de oplysninger, der leveres til dig fra din internetudbyder. Du kan alternativt forsøge at tillade routeren at registrere forbindelsen til dig, men det kan støde på problemer, mens du bruger Windows Vista 64.

NetGear Wireless-N model WNR2000 router er en omkostningseffektiv løsning til at have en internetforbindelse knyttet til flere computere. Det omfatter også forældrekontrol uden ekstra omkostninger. Den lille, rumseffektive router er nem at opsætte og bruge til enhver computerbruger, både nybegynder og ekspert. Routeren er velegnet til den grundlæggende, intet frills tilgang til tilslutning. Windows Vista 64-bit installationsvejledning varierer fra andre versioner af Windows, fordi den klare installation ikke kan bruges, og du skal installere og konfigurere routeren manuelt.