Sådan opretter du et trådløst modem på en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et aktivt koaksialkabel bag på det trådløse modem.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-ledningen til Ethernet-port på modemets bagside og den anden ende i porten på din computer.

3.

Åbn 'Internet Explorer' eller en anden browser og skriv administrativ adresse for modem i adresselinjen. Når du har bedt om det, skal du indtaste standard brugernavn og adgangskode til dit modem. Den administrative adresse, brugernavn og adgangskode vil variere afhængigt af det modem, du bruger

4.

Skift SSID (netværksnavn) på modemets konfigurationsside.

5. < / p>

Skift sikkerhedsindstillingerne til WPA-II (fra oktober 2010) og indstil et netværkskodeord i sikkerhedsafsnittet på modemkonfigurationssiden.

6.

Klik på 'Gem' for at gemme ændringerne.

Opsætning af et trådløst modem via din pc kan give dig frihed til at oprette forbindelse til internettet i næsten ethvert værelse i dit hus uden brug af kabler. Ved at forbinde dit trådløse modem til din pc kan du konfigurere det for at give dig sikker og sikker trådløs adgang til din internetudbyder. Det trådløse netværk eller WAN (wide area network) gør det muligt at forbinde andre computere, printere eller andre trådløse enheder til netværket i hele dit hjem eller kontor.