Sådan opsættes IIS 6 Websites ved hjælp af kommandolinjen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Skriv 'cmd' i tekstboksen for at åbne din Windows-kommandolinje.

2.

Indtast følgende kode i DOS-prompt:


iisweb / Opret sti SiteName [/ b Portnummer] [/ i IPAddress] [/ d HostHeader] [/ dontstart] [/ s Computer [/ u [Domæne \] Bruger / p Password]]'Stien' er den mappe, hvor du vil gemme websitetsfiler. 'Sitename' er navnet på dit websted. Erstat 'Portnummer' med '80', da dette er standardwebstedporten. 'IPAddress' er din serverens IP-adresse. 'HostHeader' er en mulighed, hvis du har besluttet at konfigurere værtsoverskrifter til dit websted. 'Domæne', 'Bruger' og 'Kodeord' er dit domæneadministrator brugernavn og adgangskode, der giver dig mulighed for at oprette indstillinger på serveren.

3.

Tryk på 'Enter.' Det tager kun få sekunder at oprette hjemmesiden på din IIS-server. hjemmesiden i den angivne mappe, så dine webudviklere kan bruge den til at oprette og gemme webapplikationer.

Internet Information Server (IIS) 6 er et webserverværktøj, der bruges til at oprette og administrere websteder. Selv om de fleste administratorer bruger den grafiske grænseflade til at oprette en hjemmeside, kan en administrator også bruge kommandolinjevirksomheder til hurtigt at oprette et webstedsprogram på serveren. Kommandolinjeværktøjet køres i MS DOS, og det skaber hurtigt hjemmesiden på IIS-serveren uden at bruge IIS-guiden.