Sådan sender du trådløst mellem to bygninger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til hovedrouterindstillingerne ved hjælp af din webbrowser ved at navigere til IP-adressen 192.168.1.1 eller 192.168.0.1 eller ved at følge instruktionerne fra routerproducenten. Skriv ned 'MAC-adressen' på LAN-porten og 'SSID' -oplysningerne i henhold til sektionen Trådløs og henholdsvis 'Routerstatus'.

2.

Pak og installer anden trådløse router i den anden bygning placere den ved muren tættere på bygningen, som har den gamle router. Tilslut en computer til denne anden router ved hjælp af et netværkskabel, og tænd det.

3.

Få adgang til indstillingerne for den nye router som angivet i trin 1, og naviger til 'Repeater' sektion. Skift 'MAC-adresse' og 'SSID' -oplysningerne, så de svarer til den første router. Gem indstillingerne og genstart den nye router.

Tips og advarsler

  • Hvis afstanden mellem de to bygninger er for stor for de to routere at 'se 'Tilføj hinanden en tredje router halvvejs mellem bygningerne og ændre dens indstillinger som angivet i trin 3.
  • Ikke alle routere understøtter Repeater-funktionen. Check med routerproducenten for specifikationer.
  • Med dagens nye teknologi er det ret nemt at installere og konfigurere et trådløst computernetværk. Sædvanligvis ser du en computer, der er forbundet med et kabel til routeren, især hvis det er en bærbar computer eller en anden enhed som en smart telefon. nogle gange fungerer disse netværk ikke så godt, hvis routeren er for langt fra computerens placering, eller hvis der er flere vægge mellem dem. Men det er meget nemt at udvide et trådløst netværk til en anden bygning eller en garage. .