Sådan skjuler andre brugere Terminal Server-printere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Hvis du har en ældre version af Windows, skal du klikke på 'Kør'. Skriv 'mstsc' i tekstboksen og klik på 'OK'. Dette åbner dit dialogboks på fjernskrivebordet.

2.

Klik på knappen 'Valg' nederst i vinduet. Dette udvider flere muligheder, herunder printerindstillinger. Klik på fanen 'Lokale ressourcer'.

3.

Fjern markeringen mærket 'Printere'. Klik på 'Connect' og log ind på den eksterne computer. Bemærk, at printerne ikke længere ses for dig eller andre brugere, der er logget ind på servercomputeren.

Remote Desktop er navnet på det gamle Terminal Services-program, der blev introduceret med Windows 2000-computere. Terminal Services er stadig tilgængelig under det nye fjernbetjeningsnavn, og det har de samme muligheder og indstillinger som Windows 2000-versionen. Hver gang du logger på Remote Desktop, bliver printere kortlagt til serveren, hvis du har udskrevet deling på skrivebordet. For at stoppe dette sker, skal du deaktivere printerdeling i dine softwareindstillinger.