Sådan tilføjes en SQL Server-instans til en system32-værtsfil i Windows 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Hvis du kører en ældre version af Windows, skal du vælge 'Kør' i pop op-menuen. Skriv 'C: \ windows \ system32 \ drivers \ etc' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne et Explorer-vindue med en liste over filer i mappen.

2.

Højreklik på 'HOST' i listen over filer og vælg 'Åbn med .' Vælg 'Notesblok' fra listen over programmer og klik på 'OK'. Dette åbner filen i teksteditoren.

3.

Indtast følgende i HOST-filen:IP domain\_name # commentUdskift 'IP' adresse med IP-adressen til serveren. 'Domænenavn' er computerens navn eller det fuldt kvalificerede domænenavn. I hash-mærket kan du skrive kommentarer til indgangen, så du hurtigt kan identificere SQL Server-forekomsten.

4.

Klik på 'File' i Notepad-menuen, og klik derefter på 'Save.' Dette gemmer ændringerne for HOST-filen. Genstart computeren for de nye ændringer træder i kraft.

SQL Server på dit netværk leverer databasetjenester til desktops og hjemmesider. Det giver en mulighed for udviklere at oprette dynamiske sider til brugere. Windows 'System32' -mappen har en 'vært' -fil, der indeholder et kort til netværksservere på netværket. Dette er gavnligt for bagudkompatibilitet med ældre netværkssystemer. Tilføj SQL Server-forekomsten i værtsfilen ved hjælp af Notepad-programmet.