Cricket A600 Specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Cricket Communications tilbyder cellulær service til kunder uden forpligtelse til en kontrakt. Virksomheden distribuerer en række telefoner til sine abonnenter, herunder Cricket A600, som er et trådløst internetkort, der kan bruges hjemme og på farten. A600 USB dongle er kompakt og nem at bruge, når du rejser. Installation af enheden på din notesbog er smertefri, fordi virksomheden indeholder en installations-cd med det trådløse internetkort.

Fysisk beskrivelse

Cricket A600 måler 3,36 inches i højden, 1,43 inches i bredden og 0,51 inches i dybden. Enheden vejer 1,28 ounces. USB-donglen kommer i to farver: sort og grøn. Systemet har en intern antenne og LED-lys på forsiden af ​​enhedens displaykraft og signalstyrke.

Trådløs forbindelse

Det trådløse internetkort bruger CDMA-netværksteknologi og har en dataoverførselshastighed på 3G. A600 opretter en logfil over alle forbindelsesaktiviteter for at forenkle fejlfinding. Enheden leveres med et Y-kabel til USB-modem, der hjælper med at øge ydeevnen.

Funktioner

Cricket A600 er et tri-band-modem, og det har en micro-SD-udvidelsesspor. Enheden har tekstbeskederfunktioner og en lagerkapacitet på op til 4 GB. Derudover kan systemet kommunikere på engelsk og spansk og leveres med et års garanti.

Systemkrav

Cricket A600 virker på både pc og Mac. For at kunne bruge på computeren skal der være et USB-drev, og computerprocessoren skal have en hastighed på 150 MHz eller hurtigere. Der kræves også mindst 32 MB ledig harddiskplads. Modemet understøtter Windows 2000, XP, Vista og Windows 7. På Mac'en understøtter modemet Mac OS X 10.3.9 eller nyere, Mac OS X Leopard og Mac OS X Tiger.