Hvordan dyrkes Blue Cohosh

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Grav 2 tommer ind i overfladen af ​​det valgte område, hvor du sår frøene. Skru overfladen snavs fra hinanden i en fin konsistens.

2.

Tilføj et 4-tommers tykt lag af havejord over den friskgravede jord.

3.

Tilføj et 2-tommers lag tørvemos til torvmose tjener som naturlig mulchmiddel.

4.

Rør en tommer køkkenkompost i den lagdelte, forberedte jord. Dette blander jorden sammen for at danne en rig, nærende jord at dyrke blå cohosh.

Sæt hver blå cohosh-frø ca. 1/4 tomme dybt ned i jorden. Så hver frø er ca. 5 inches fra hinanden. blå cohosh er beige, rund og hård.

Tips og advarsler

  • Vand haven området en gang om ugen, indtil jorden er våd og sort. den nærede jord er fugtig nok til rødden af ​​den blå cohosh til at trives.
  • Når planten begynder at vokse, er der lidt vedligeholdelse. Blå cohosh er en hårdfør flerårig urt, som fortsat vil trives og vokse, når den er etableret. Faktisk skal du skære det tilbage i løbet af sene forår og sommermåneder, ellers vil det vokse uden kontrol.
  • En middelstor flerårig urt trives godt i fugtig, sort jord. Den findes hovedsagelig i hele Nordøstlige USA og dele af Canada. Voksende blå cohosh derhjemme giver dig mulighed for at vise den hårde urt i dit hjemlandskab. Du kan også bruge den til at lave te, ligesom gamle indianer-stamme en gang gjorde .